Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rekumbens biciklik képes leírás - Kerékpár üzletek.tlap.hu
részletek »

Rekumbens biciklik - Kerékpár üzletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Rekumbens biciklik
Keresés
Találatok száma - 5 db
Annyira Más Bringabolt

Annyira Más Bringabolt

Az Annyira Más Bringabolt honlapja. Rekumbensek, hagyományos kerékpárok, foldingok, utánfutók, valamint alkatrészek és kiegészítők nagy választékban. Fekvőkerékpár kipróbálási lehetőség, saját tesztpálya. Kerékpár bérlés. Hogy mitől annyira más? Hát attól, hogy mi nem elégedtünk meg avval, hogy csak olyan bicikliket forgalmazzunk, melyek, vagy hasonlóak már többszáz boltban megtalálhatóak Magyarországon. Ez az első és egyetlen bringabolt hazánkban, mely az Amerikában és Nyugat-Európában már jól ismert rekumbensek, azaz a fotelbringák, másnéven fekvőbiciklik fantasztikus és sokkal változatosabb világába is elvezeti az érdeklődőket.

BigBent Recumbent

BigBent Recumbent

Ha úgy gondolod, hogy hiányosak információid a fekvőbringa műfajról, látogass el az okosságok oldalunkra,viszont ha már elég tájékozottnak érzed magad akkor nézegesd végig oldalainkat, és találj valami jó dolgot magadnak. Célunk, hogy minél többen kipróbálják és megismerjék ezt a hagyományos biciklizésnél sokkal kényelmesebb és nagyobb élményt nyújtó tekerési formát. Sok jót és néha rosszat is írtak már a fekvőbringákról, de aki egyszer ráül és rendesen kipróbál egy bentet, nagy valószínűséggel át fogja érezni azt a sokkal nagyobb szabadságot amit a bentek nyújtanak. Mi sem gondoljuk, hogy a bentek helyettesíteni fogják a hagyományos bringákat, csak a kényelem és légellenálás szempontjából újraértelmezett formáról van szó. Első körben főleg a túrázókat kívánjuk bentjeinkkel lenyűgözni. Ezt követően,talán már az ősztől, sportosabb modelleket is gyártunk amelyek a sebesség szerelmeseinek lesznek a kedvencei, kis légellenálásuk és magasabb tecnikai paramétereik miatt. Nagyon fontosnak tarjuk, hogy -annak ellenére, hogy a magyar piacon még csak elég kis volumenben lehet benteket vásárolni- alacsony szinten tartsuk árainkat.

Karbon rekumbens

Karbon rekumbens

Napjainkban a rekumbens egyre ismertebb és kedveltebb a biciklis társadalomban, köszönhetően széleskörű felhasználhatóságának és kényelmének. Pár évvel ezelőtt kezdtük el tervezni és gyártani a prototípusokat és igyekeztünk rájönni, hogy tudjuk kombinálni az átviteli erőt és az aerodinamikus pozíciót egy olyan kerékpárban, amiben az emberi teljesítmény maximális kihasználására törekedünk a kényelem fenntartása mellett. Ez az út vezetett a saját rekumbensünk létrejöttéhez, ami egy lépéssel talán közelebb visz bennünket az ember és gép közötti ergonómia maximális kihasználhatóságához.

NimbusBike

NimbusBike

Szerencsére évről évre terjed az a szemlélet, hogy a helyváltoztatáshoz nem feltétlenül kell másfél tonnás monstrumokat igénybe venni. Szaporodnak a bringások, de a kerékpáros kultúra még mindig hagy némi kívánni valót maga után. Mindkét részről van még mit csiszolni. Van aki kedvtelésből, van aki életvitelszerűen használ kerékpárt. De van egy olyan csoport, aki erről nem is álmodhat. Ők azok az emberek, akik valamilyen mozgásszervi betegségben - izületi ill. gerinc bántalmakban - szenvednek. A vérbeli bringások mellet Rájuk is gondoltam, amikor megterveztem ezt a gépet. Jól ismerem e betegségek minden kínját, így azt is tudom, mit lehet és mit nem. Üzenem a sorstársaimnak, ne féljenek. Ez a bringa egy lehetőség arra, hogy normális egészséges életet élhessenek, mert működik. Én is tudok újra bringázni!

Rekumbens bicajok

Rekumbens bicajok

Bicaj, Bicikli, Kerékpár, Kerekpar, kerekpar, tandem, BMX, MTB, Montainbike, Trekking, bicikli, biciklik, városi közlekedés, utca, utcaibicikli, utcai bicikli, gyerekbicikli, gyerkek bicikli

Tuti menü