Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpár nagykereskedés képes leírás - Kerékpár üzletek.tlap.hu
részletek »

Kerékpár nagykereskedés - Kerékpár üzletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Kerékpár nagykereskedés
Keresés
Találatok száma - 17 db
BBB

BBB

BBB kerékpáros kiegészítők

Bikefun

Bikefun

Bikefun - a Merida, Ritchey, UMF, Hardy magyarországi forgalmazója

Biker

Biker

Biker Kft. kereskedelmi oldala. Cégünk importőr és disztribútor a kerékpáralkatrész és -tartozék piacon. Az általunk forgalmazott termékek megtalálhatóak minden jelentős kerékpár-szaküzletben és nagyáruházban.

Biketrade97

Biketrade97

kerékpár, kerékpár alkatrész, kerékpár szállító, motoros ruha, védőfelszerelés

Cseke

Cseke

A CSEKE Zrt. a hazai kerékpár-nagykereskedelemben piacvezető szerepet tölt be. Tevékenységünk a kerékpárok, kerékpár-alkatrészek, - felszerelések és -tartozékok mellett fitness termékek forgalmazására terjed ki. A cég mintegy száz főt foglalkoztat budapesti és apostagi kereskedelmi telephelyein.Termékeinket elsősorban mintatermünkön és terítőhálózatunkon keresztül, a szakkereskedések számára értékesítjük. Emellett a nagyobb áruházláncok - Cora, Tesco, Metro, Hervis, Interspar, OBI, Praktiker, S&, Keravill - számára is beszállítunk. Fokozatosan fejlődik export tevékenységünk elsősorban Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában erősítjük piaci jelenlétünket.

DHS-kerékpárok Kiskunmajsa 2010

DHS-kerékpárok Kiskunmajsa 2010

Vállalkozásunk a Brunner-Ker Bt 6. éve foglalkozik a DHS kerékpárok kizárólagos magyarországi forgalmazásával. A kerékpárjaink szalagsoron, a legtöbb modell zsírozva, váltók beállítva, nyomatékkulccsal csavarozva kiváló minőségű válogatott alkatrészekből készülnek. 6 év után a bringák csak ritkán szorulnak javításra, szervízre, forgalmazói garanciális javításunk 0,007 ezrelék. A kerékpárokat lapraszerelve, nejlon tasakba csomagolva szállítjuk, postázzuk, csak a pedált, sportosabb modelleknél a világítást, csengőt kell rászerelni és a kormányt beállítani. Változó színösszeállításban jelentek meg a 2010-es modellek, megtalálhatók közöttük idén először neon színezésű bringák is. Keressük azokat, akik rendszeres kerékpározók, akik a szupermarketekben megvásárolható kerékpárnál jobb minőségű, színesebb, egészségesebb, üzembiztosabb kerékpárt akarnak, és hajlandóak 10-20%-kal többet fizetni érte.

FTW Bikes

FTW Bikes

Chris King, HT, KCNC, White Industries termékek

Gepida

Gepida

Kerékpár-Bicikli-Bringa? A lényeg a minőség: Gepida kerékpár vázakra örökélet garanciát biztosítunk! Folyamatos kerékpár akcióval várunk viszonteladói kerékpárüzleteinkben: férfi, gyermek és női kerékpárok, utcai és túra biciklik széles választéka. Fontos számunkra, hogy minden Gepida kerékpár tulajdonos egy hosszú élettartamú, problémamentes és megbízható bringával élvezhesse a kerékpározás nagyszerű érzését. Tekintsd meg honlapunkon kerékpár kínálatunkat, és válaszd ki a hozzád legközelebb eső, minőségi, igényeidnek megfelelő bringát árusító kerékpárboltot! Jó tekerést kívánunk!

Giant

Giant

Jó hír a GIANT barátainak: a Magyarországon több mint 10 éve jelenlevő világmárka felpörgeti hazai jelenlétét. GIANT Europe BV közvetlen támogatását élvezve azon leszünk, hogy megkönnyítsük vásárlóinknak a döntést a világ legnagyobb számban eladott minőségi kerékpármárkája mellett. Honlapunkkal tájékoztatást fogunk adni a hazánkban elérhető GIANT kerékpárokról (vázakról) és a GIANT-tal kapcsolatos valamennyi fontos eseményről.

Hirdetés
Hauser

Hauser

-::: Hauser Bike :::- KERÉKPÁROK A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK

Koliken

Koliken

KOLIKEN Kft. - Kerékpár és Alkatrész Nagykereskedés

Kona

Kona

Kona, Dema, Marin, Fox, Hayes, RaceFace, Spinergy, Vredestein

Kross

Kross

Kross kerékpárok

Mali

Mali

Kerékpárok, kerékpár vázak és kiegészítők forgalmazása. Mali, Mongoose, Wheeler, Cannondale, Acer

Neuzer

Neuzer

Neuzer kerékpárok

Trek Kerékpárok

Trek Kerékpárok

Trek: A világon az első Trek kerékpár 1976-ban született egy acélvázas túrakerékpárként. Azóta egyre tökéletesebb Trek biciklik készültek. A Trek kerékpárok neve garancia a minőségre! Trek kerékpárjaik között az országúti profi versenybringáktól a külön gyerekeknek készítettekig széles a kínálat. Hazai Trek kerékpár forgalmazó is a teljes Trek kerékpár modell palettát elérhetővé teszi a Trek kerékpár viszonteladó kerékpárboltokban. Érdemes megismerni a világ egyik legjobb, leginnovatívabb kerékpár márkájának kínálatát.

Velobike

Velobike

Specialized, Cube, Capriolo, Dahon, Longus, Manitou

Tuti menü