Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpár kölcsönzők képes leírás - Kerékpár üzletek.tlap.hu
részletek »

Kerékpár kölcsönzők - Kerékpár üzletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Kerékpár kölcsönzők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balatonbike - Zamárdi

Balatonbike - Zamárdi

Nálunk 40-50 bicikli áll folyamatosan az Önök rendelkezésére! Mindegyik bicikli újszerű (nem régebbi 2 évesnél) és jól karbantartott. Mindegy, hogy női biciklit, mountainbike-ot vagy olyan biciklit keresnek, amelyen gyerekülés illetve kosár van, nálunk megtalálja a megfelelőt. Kicsi vendégeink számára is rendelkezésre áll több gyermekbicikli.

Bikebase - Budapest

Bikebase - Budapest

Bikebase - kerékpár kölcsönzés

Bringahintó - Margitsziget

Bringahintó - Margitsziget

A Bringóvárat megtalálja a Margitsziget északi spiccéhez közel, a Hajós Alfréd sétány elején. A bringóvárban az egész család számára kölcsönözhetőek sporteszközök, játékok, és bringóhintók különböző méretekben. A BRINGÓVÁR 1991-ben épült fel és szolgáltatásaink kibővültek panorámabüfével, ajándékbolttal és információs pulttal, valamint fagylaltozóval.2007 júniusától lehetőségük van vendégeinknek a sziget mindkét oldalán bringóhintók kölcsönzésére, de második állomásunk (a Holdudvar melletti sétányon, a Szökőkúttól mintegy 50 méterre) csak március 1-től november 15-ig üzemel. Célul tűztük ki, hogy vállalkozásunk fejlesztését vendégeink igényei szerint alakítjuk ki. A "Vendég mindenek előtt" elvnek jegyében szeretnénk szolgáltatni, és minden nap azon fáradozunk, hogy rohanó világunkban ezt be is bizonyítsuk. A Bringóhintó Kkt. Munkatársai sok éve megbízhatóan dolgoznak Önökért. Válogasson szolgáltatásainkból kedvére, és bízunk abban, hogy kellemes időtöltést és sportos szórakozást tudunk biztosítani Önnek és családjának, barátainak, ismerőseinek, munkatársainak.

Kerékpárkölcsönzés a Balaton körül

Kerékpárkölcsönzés a Balaton körül

Biciklikölcsönzés, kerékpárkölcsönzés a Balaton körül.

Nádas kerékpárkölcsönző

Nádas kerékpárkölcsönző

Nádas kerékpárkölcsönző Agárdon, a Velencei-tó partjától 200 méterre. Családok, osztályok, csoportok részére kínáljuk szolgáltatásainkat, számos kedvezménnyel. Új kerékpárjainkkal végigkerekezheti kidolgozott túraútvonalainkat, mialatt megtekintheti a Velencei-tó környéki látványosságokat, természeti értékeket. Tömegközlekedési megállóhelyek háromszáz méteren belül találhatók, így megközelítésünk igen egyszerű. Autóbusszal érkező csoportoknak helyben tudunk parkolási lehetőséget biztosítani. Jöjjön el, és töltsön el egy felejthetetlen napot Magyarország második legnagyobb állóvize mellett egy jó sportolással összekötve!

Térképes sporteszköz-kölcsönző és sportolási lehetőség kereső

Térképes sporteszköz-kölcsönző és sportolási lehetőség kereső

A kerékpározás életforma. Ha Te is szeretnéd átadni magad ennek a felemelő érzésnek, de nincs saját bringád, ebben tudunk segíteni. Oldalunk, a Hol lelem? egy térképes kerékpár- és egyéb sporteszközkölcsönző-kereső, célunk, hogy segítsünk azoknak, akik aktívan szeretnének kikapcsolódni, és ehhez keresnek kölcsönzőt. Honlapunkon már sportolási lehetőségekre is kereshetsz.

Tuti menü