Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpár üzletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Velocipede - Zolikerékpár [14. oldal]
részletek »

Kerékpár üzletek képes leírás: Velocipede - Zolikerékpár [14. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 242 db
Velocipede bicikli

Velocipede bicikli

* Kerékpárok teljes körű szervizelése, javítása, vázak hegesztése. * Kiegészítő alkatrészek cseréje, beszerzése rövid határidőn belül. * Profi kiegészitők Shimano, Cateye. Ha a kiválaszztott termék nincs raktáron akár 2-3 óra alatt beszerezzük. * Házhozszállítás 20 km-es körzeten belül mindössze 2000Ftdb. * Kérésre a gyárilag összeszerelt kerékpárokat igénye szerint átalakítjuk. * Használt kerékpárokat új vásárlásakor beszámítjuk, vagy megbízása esetén értékesítjük. * A nálunk vásárolt, szervizelt és javított kerékpárokra garanciát vállalunk! Váz: 3 év Egyéb alkatrész: 1 év * Kerékpárjaink szakszerűen, szakemberek álltal üzembehelyezett állapotban vannak. * 2006 Augusztusától két hetente akcios kerekpár és alkatrész vásár. * További információkért érdeklődjön, kezséggel állunk rendelkezésére.

Velocipede kerékpárbolt

Velocipede kerékpárbolt

A kerékpározás országosan elismert és eredményes sportolója, mint az 1988-ban alapított cég tulajdonosa a garancia arra, hogy az üzletünkben szakértelemmel összeállított és minőségi termékekből válogathat. A továbbiakban kérem tekintse meg széles termékválasztékunkat, valamint szolgáltatásainkat! Megújult termékeinkkel, valamint oldalunkkal szeretnénk kedveskedni minden már meglévő és leendő kedves Partnerünknek. Kérjük tekintse meg kínálatunkat!

Velvart BMX

Velvart BMX

Üzletünket 1922-ben alapította Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzője. A cég által gyártott verseny és közhasznú biciklik az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek. A II. Világháború utáni államosítás következtében a cég lehetőségei is minimálisra zsugorodtak, de továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat a hazai élversenyzők számára. 1992 óta társas vállalkozásként folytatva működésünket igyekeztünk a kor szellemének megfelelni és a vásárlói igényeket mindinkább színvonalasan kielégíteni. Ennek keretében elkezdtünk foglalkozni az extrém sportok egyik vállfajával a BMX-el. Az akkor neves gyártóktól -GT, Peregrine, Hoffman, S&, Dragonfly- hoztuk be árukínálatunk jelentős részét. A kezdetek óta világszinten is egyre népszerűbbé vált a BMX-ezés, ezért nagyon felgyorsult a termelés, gomba módra szaporodtak a piacon a gyártók és forgalmazók. Magyarországon is egyre kedveltebbé vált a BMX, így -a növekvő igények kielégítése érdekében- egyre több külföldi céggel vettük fel a kapcsolatot. Termékpalettánkon mára már megtalálhatók a világ majdnem összes gyártójának termékei. A kerékpár és alkatrész választékunkat kiegészítettük a BMX stílusn

Velvart BMX

Velvart BMX

Üzletünket 1922-ben alapította Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzője. A cég által gyártott verseny és közhasznú biciklik az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek. A II. Világháború utáni államosítás következtében a cég lehetőségei is minimálisra zsugorodtak, de továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat a hazai élversenyzők számára.1992 óta társas vállalkozásként folytatva működésünket igyekeztünk a kor szellemének megfelelni és a vásárlói igényeket mindinkább színvonalasan kielégíteni. Ennek keretében elkezdtünk foglalkozni az extrém sportok egyik vállfajával a BMX-el. Az akkor neves gyártóktól -GT, Peregrine, Hoffman, S&, Dragonfly- hoztuk be árukínálatunk jelentős részét. A kezdetek óta világszinten is egyre népszerűbbé vált a BMX-ezés, ezért nagyon felgyorsult a termelés, gomba módra szaporodtak a piacon a gyártók és forgalmazók. Magyarországon is egyre kedveltebbé vált a BMX, így -a növekvő igények kielégítése érdekében- egyre több külföldi céggel vettük fel a kapcsolatot. Termékpalettánkon mára már megtalálhatók a világ majdnem összes gyártójának termékei.

Velvart BMX - Debrecen

Velvart BMX - Debrecen

Debreceni szaküzletünket 2007 Áprilisában nyitottuk a Péterfia u. 29. szám alatt. Kínálatunkban a budapesti üzletünk kínálata mellett megtalálhatóak még a 3120, DMR, és a Fox cég termékei is.

Veterán motoros kerékpárok

Veterán motoros kerékpárok

Veterán járművekkel foglalkozó apróhirdetési oldal. Autók, motorok és egyéb veterán járművek, valamint alkatrészeik hirdetései. Minden szolgáltatás ingyenesen használható. Márkák és részletes kategóriák szerint böngészhető a tartalom. Hagyományos apóhirdetési funkciókon túl, börze naptár is található az oldalon és börzékhez rendelhetők a hirdetések.

Viszikli

Viszikli

A viszikli ...városi közlekedési eszköz, mely használható gyerekkel, kutyával, csomaggal. Vagy akár gyerekekkel, kutyákkal, csomagokkal, illetve ezek kombinációival. Ez utóbbi megoldás egyúttal garantálja, hogy a gyermek hosszabb távokon sem unatkozik. Nyugat európai módon, kulturáltan és praktikusan közlekedni egy városban környezetre káros anyagok kibocsátása nélkül - erre a bicikli és a viszikli a legalkalmasabb. Ráadásul a visziklivel méreténél fogva nyugodtabban merészkedhetünk az autók közé, így még bicikliutakra sincs szükség hozzá. Élvezhető vele egy autó számos előnye, illetve a kerékpár még számosabbja. Az általunk forgalmazott viszikli két kerekű, tehát széltében alig foglal el nagyobb helyet, mint egy normális kerékpár, ez pedig nem kis előnyt jelent a városi közlekedésben. A gyerekek biztonságban utazhatnak a papa vagy mama szeme előtt, biztonsági övvel rögzítve, ha szükséges védve a széltől és esőtől. Szabad kilátással, mely szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy a lurkó is élvezze és megszeresse az utazást és annak a kerékpár nyújtotta barátságos formáját. Kisebbek részére az autóban használt gyerekülés is rögzíthető előre, az utasboxba.

Viszlay Sport

Viszlay Sport

Viszlay Sport üzlet Újpest központjában található, széles körű választék sportruházatból, kerékpárokból és egyéb sporteszközökből. Kerékpárokból két sikeres magyar márka elérhető: Schwinn-Csepel és Gepida. Az üzletben egészségkártyát, üdülési csekket és utalványokat is elfogadunk, részletek weboldalunkon.

Vitalkomplex - Koppánymonostor

Vitalkomplex - Koppánymonostor

Tevékenységeink: * AUTHOR kerékpárok és kiegészítők kiskereskedelme, * kerékpárszervizelés, * nyelvoktatás, * sportoktatás ( sportfoglalkozások gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak), * kerékpártúrák szervezése és vezetése

Hirdetés
W-Bike Kerékpárbolt - Miskolc

W-Bike Kerékpárbolt - Miskolc

Kerékpár, bringa, bicó, canga, bike, bicikli.... vagy ahogy neked tetszik ;) Lehet kicsi, nagy, MTB, BMX, országúti, trekking, city, vagy éppen hagyományos kétkerekű... A Bükk lábánál, frekventált helyen nyitottuk meg 150 m2 alapterületű kerékpáros oázisunkat. Bármilyen típusú, korú bringádhoz találsz nálunk alkatrészt kiegészítőt, ha pedig nincs éppen raktáron, pár napon belül beszerezzük! Nézz körül nálunk, mielőtt máshová mennél! Folyamatosan bővülő árukészlettel, folyamatos akciókkal várunk új kerépárüzletünkben Miskolcon, Diósgyőr szívében, közvetlenül a főút mellett, a Zenta u. 2. szám alatt. Egy helyen vásárolhatsz és javíttathatod kétkerekűdet, mert a nagy tapasztalattal rendelkező szervizünk is helyet kapott az új épületben.

Wanger Bringa

Wanger Bringa

Vállalom kerékpárok összeszerelését, felépítését igény szerint, karbantartást, felújítást, szervizelést, javítást, centrírozást, alkatrészek beszerzését és beszerelését. Árajánlatot adok, kérésre házhoz is megyek. Keresőszavak: kerékpár, bicikli, bringa, kerékpáralkatrész, biciklijavítás, versenybicikli, versenykerékpár, mountainbike, mountain-bike, túrakerékpár, túrabicikli, gyerekbicikli, gyerekkerékpár, gumi, kerék, fék, váltó, szelep, küllő, nyereg, váz, kormány, ülés, csomagtartó, áttétel

WeBringa

WeBringa

WeBringa.hu - Új, egyedi stílusú webáruházunkban megtalálhat minden fajta kerékpár alkatrészt vagy kiegészítőt, kedvezményes árakkal. Óriási nyitási akciókkal várjuk! Egyedülállóan Budapest területén INGYEN házhozszállítunk!! Shimano, Sram, Schwalbe, Avid, Catlike, Icetoolz, MasterLock, Cateye, Zefal...

WeeRide

WeeRide

A WeeRide, segéd-keresztvassal ellátott, előre helyezhető biciklis gyerekülés lehetővé teszi kiskorú gyermeke biztonságos szállítását 1 éves kortól szinte bármely kedvenc kétkerekűjén. Gyermekülés jellemzői -3,2 kilogramm -Női és férfi kerékpárra egyaránt felszerelhető -Tárcsás fékrendszerrel való kompatibilitás -Dupla függesztésű kerékpárokkal való kompatibilitás -5 pontos biztonsági öv -Párnázott gyermekülés -Az üléssel egybeépített állítható gyermekláb-tartó -Önállóan is megvásárolható, kiegészítő, gyermekülés-tartó segéd-keresztvas arra az esetre, ha ugyanazon ülést két különböző kerékpáron kívánjuk használni -2 év gyártói garancia Vásárlási szándékát kérjük, a weeride weboldalon keresztül jelezze. Házhoz szállítás postai utánvéttel 1.350,- Ft.

X-GameZ Bikeshop

X-GameZ Bikeshop

bringa, x-gamez, Az X-Gamez Kerékpárszaküzlet és Szervíz a LARES csoport ( Lares FV Kft. ) tagja, mely 2002-ben belföldi magánszemélyek által létrehozott Társaság. Elsődleges feladatunknak tekintjük meglévő vásárlóink megtartását igényeik maximális kielégitésével, de fejlődésünk szempontjából elengedhetetlen ügyfélállományunk folyamatos bővítése. Reményeink és tapasztalataink alapján a megfelelő minőségű termékek kedvező áruk értékesítése, magas színvonalú, udvarias kiszolgálás, valamint kiemelkedő szolgáltatási háttér minden régióban és megcélzott szektorban sikeressé teheti cégünket! Célünk, hogy segítsük ügyfeleinket az adott feladat megoldásában, a legmegfelelőbb kerékpár, illetve alkatrész kiválásztásában. ( ebbe beletertozik az is, hogy nem feltétlenül a legdrágább alkatrész a legoptimálisabb! )

Xootr roller&kerékpár

Xootr roller&kerékpár

A XOOTR LLC büszke rá, hogy az USA-ban gyártják és értékesítik fa, magnézium és alumínium fedélzetű roller termékeiket. A XOOTR csapat tagjai egyéb más nagyszerű termékeket is létrehoztak különböző nagyvállalatoknak, mint például a Apple Computer, Hewlett-Packard, és a Motorola. Most a XOOTR csapat, saját cégen belül, az energiájukat a tervezésre és gyártásra fókuszálta, egy olyan terméket megalkotva, mely környezetbarát, szórakoztató, hasznos és élvezetes, felnőttek egy felnőttes gyermekek számára. Ellentétben számtalan gyártóval, a XOOTR valóban tervez és gyárt az USA-ban, értékesít, és elsődleges célja, hogy a vásárlónak a legjobb terméket, legmagasabb színvonalat és szolgáltatást nyújtsa, mely párosul a pótolhatatlan és utánozhatatlan dizájnnal.

Zofor - Kerékpár szerviz

Zofor - Kerékpár szerviz

A Zofor forgácsoló és javító gépműhely szolgáltatásai: Kerékpár utánfutó készítés, kerék építés, kerékpár versenyre, túrára való felkészítése, felújítás, műszaki ellenőrzés, vázmentés, hegesztés, egyedi kerékpár alkatrészek készítése, szerelés, forgácsolás, kerékpáros futárszolgálat, kerékpár igény szerinti átalakítása, felújítása.

Zolikerékpár-Kerékpárüzlet-Szerviz

Zolikerékpár-Kerékpárüzlet-Szerviz

A Zoli Kerékpár már hosszú évek óta megbízható, és minőségi kiszolgálást nyújt ügyfeleinek. Táti kerékpárboltunk és szervizünk jól megközelíthető, könnyen elérhető és a parkolás ingyenes. Fő tevékenységi körünk új és használt kerékpárok adás-vétele. Az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük árukészletünket, így ma már minden kerékpáros kérésnek eleget tudunk tenni. A legnagyobb kerékpáros márkák termékei megtalálhatók üzletünkben, ennek megfelelően gyermek és felnőtt kerékpárok, kerékpáralkatrészek, kiegészítők teljes palettájából válogathatsz nálunk. Szervizünk a vásárlók véleménye alapján a környék legjobb szakembereivel dolgozik.

Tuti menü