Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest VII-VIII-IX. ker. képes leírás - Kerékpár üzletek.tlap.hu
részletek »

Budapest VII-VIII-IX. ker. - Kerékpár üzletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Budapest VII-VIII-IX. ker.
Keresés
Találatok száma - 8 db
Allez Kerékpár szaküzlet

Allez Kerékpár szaküzlet

kerékpár és alkatrész szaküzlet - Shimano Service Center

Bringaland kerékpár üzlet

Bringaland kerékpár üzlet

Honlapunkkal szeretnénk segítséget nyújtani kedves érdeklődőinknek, hogy az interneten keresztül is betekintést nyerjenek 2009 tavaszán nyílt kerékpár üzletünkbe. Az oldalunkon megtalálható kerékpáros termékek csupán egy része az üzletben bemutatott alkatrészeknek, kerékpároknak, kiegészítőknek és kerékpáros ruházatnak, mivel árukészletünket folyamatosan bővítjük a vásárlói igényeknek megfelelően. Célunk, hogy a gyermekektől kezdve a hobbi és kezdő kerékpároson keresztül a versenyzőkig, minden vásárlónk megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő termékeket. Ha nincs konkrét elképzelése, értékesítő kollégáink több éves szakmai tapasztalatukkal, ajánlásukkal segítik az Ön választását. Üzletünk különleges ínyencségeket tartogat a kerékpársport kedvelőinek. Budapesten először nálunk kerülnek bevezetésre bolti forgalomban a Creativebike fényvisszaverős szellemes termékei. ( kerékpáros esőkabátok, pólók, zoknik fényvisszaverős mintával) Ill. szintén ínyencségként tartunk Tour de France országútis csapatmezeket ( Pl: Columbia, Liquigas, Caisse D'epargne, Euskaltel csapat ruházatot), És Bianchi kerékpárokat széles választékban. Az egyik legrégebbi olasz kerékpárgyártó céget, a Bianchit, talán névről nem kell senkinek bemutatni.

Hugo Sport kerékpárüzlet

Hugo Sport kerékpárüzlet

Hugo Sport System. Magyarország legnagyobb kerékpárüzlete. 600 négyzetméteren több mint 500 fajta kerékpár állandóan készleten. Több mint 10.000 alkatrész és kiegészíto.

Maurer Sport kerékpár szaküzlet és szerviz

Maurer Sport kerékpár szaküzlet és szerviz

Maurer Sport kerékpár szaküzlet és szerviz

Mesterbike kerékpárüzlet és szerviz

Mesterbike kerékpárüzlet és szerviz

Az üzletet 2011-ben nyitottuk a Ferenc körúttól egy sarokra a Mester u. 5. szám alatt. A nevünkön nem kellett sokat gondolkodni? Nem voltak világmegváltó terveink, csak egy normális kerékpárboltot akartunk. Olyat, ahová ha bejön valaki, az megbízható kerékpárszervizt, korrekt árakat és persze barátságos kiszolgálást kap, nem pedig hozzá nem értő, unott arcokat. Szerintünk mindenki kerékpárosnak születik, csak lehet, hogy még nincs bringája. Akinek meg már van, annak úgyis elromlik egyszer? Nézz be hozzánk és segítünk kiválasztani, megépíteni, megszerelni, amit csak akarsz. Giant, Cube és Caprine kerékpárokkal, rengeteg alkatrésszel és hasznos kiegészítőkkel várunk. ?Ami pedig épp nincs, az majd lesz!? Mit is szeretünk a bringázásban? Egy érzést? Kellemesen elfáradni egy kalandos tekerés után? Kitekerni a kitekerhetetlent? Gyönyörű panorámát a hegy tetején? Az esőt, a szembeszelet, ami másnapra már jó emlék marad? Talán a versenyzést, vagy egyszerűen csak hazatekerni egy fárasztó nap után? Igen, mi ezek miatt bringázunk, nap mint nap.

Pajtás Biciklibolt

Pajtás Biciklibolt

Pajtás Biciklibolt és szerviz

Velocipede kerékpárbolt

Velocipede kerékpárbolt

A kerékpározás országosan elismert és eredményes sportolója, mint az 1988-ban alapított cég tulajdonosa a garancia arra, hogy az üzletünkben szakértelemmel összeállított és minőségi termékekből válogathat. A továbbiakban kérem tekintse meg széles termékválasztékunkat, valamint szolgáltatásainkat! Megújult termékeinkkel, valamint oldalunkkal szeretnénk kedveskedni minden már meglévő és leendő kedves Partnerünknek. Kérjük tekintse meg kínálatunkat!

Velvart BMX

Velvart BMX

Üzletünket 1922-ben alapította Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzője. A cég által gyártott verseny és közhasznú biciklik az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek. A II. Világháború utáni államosítás következtében a cég lehetőségei is minimálisra zsugorodtak, de továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat a hazai élversenyzők számára. 1992 óta társas vállalkozásként folytatva működésünket igyekeztünk a kor szellemének megfelelni és a vásárlói igényeket mindinkább színvonalasan kielégíteni. Ennek keretében elkezdtünk foglalkozni az extrém sportok egyik vállfajával a BMX-el. Az akkor neves gyártóktól -GT, Peregrine, Hoffman, S&, Dragonfly- hoztuk be árukínálatunk jelentős részét. A kezdetek óta világszinten is egyre népszerűbbé vált a BMX-ezés, ezért nagyon felgyorsult a termelés, gomba módra szaporodtak a piacon a gyártók és forgalmazók. Magyarországon is egyre kedveltebbé vált a BMX, így -a növekvő igények kielégítése érdekében- egyre több külföldi céggel vettük fel a kapcsolatot. Termékpalettánkon mára már megtalálhatók a világ majdnem összes gyártójának termékei. A kerékpár és alkatrész választékunkat kiegészítettük a BMX stílusn

Tuti menü