Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest I-II-III. ker. képes leírás - Kerékpár üzletek.tlap.hu
részletek »

Budapest I-II-III. ker. - Kerékpár üzletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekparboltok.tlap.hu » Budapest I-II-III. ker.
Keresés
Találatok száma - 13 db
Amargo-Bike

Amargo-Bike

Amargo-Bike Schwinn-Csepel és Cinelli kerékpár szaküzlet, szerviz.

Bike Berguson Kerékpárszaküzlet

Bike Berguson Kerékpárszaküzlet

Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Kerékpár szervíz - Kerékpáros ruházat és túrafelszerelés - Kerékpáros kiegészítők

Bike Lab kerékpárbolt

Bike Lab kerékpárbolt

Egy profi kerékpárbolt a főváros szívében, a BikeLab 60 négyzetméteren várja az érdeklődőket. Itt a világmárkák kézzel foghatóak. Felt, Norco, Hutchinson, Raceface, Met, Oakley, Vetta újdonságai testközelben. A Bike Lab, nem csak egy márkabolt a sok közül, ez egy igényes bemutatóterem, valamint látvány szerviz. A boltban megtalálható a Norco és Felt kerékpárok széles palettája, Norco-ból elsősorban a gravity vonal van jelen ? Downhill, Freeride, Dirt Jump ? kerékpárok és vázakat formájában, míg a Felt termékek minden kategóriában, a bmx-től egészen a karbon triatlon bringákig elérhetőek. Kiegészítőkben szintén egyéni a választékuk, Met fejvédők gyerek, női, férfi, profi és hobbi kategóriában, valamint Vetta kiegészítők, lámpák, villogok és km/órák. A Hutchinson vonalból megtekinthetőek és megvásárolhatók a külsők és belsők, az országútitól a downhill kategóriáig. Továbbá Oakley szemüvegek és Vans kerékpáros cipők nagy választéka is rendelkezésre áll a boltban. Komplett kerékpárok értékesítésén kívül, nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi kerékpárok építésére, amit a Csepel Royal színes alkatrészeivel tudnak feldobni!

BikeArt kerékpár center

BikeArt kerékpár center

BIKE ART CENTER kerékpárbolt és szerviz. Alakult 2005. februárjában. Akik alakították: Fülöp Zsolt, aki egy lelkes amatőr kerékpáros. Idáig csak a mountain bike világában volt érdekelt, de 2004 őszén megtetszett neki az országúti bringázások légköre. De még nincs tudathasadásos állapotban. A másik tag egy hölgy, Miklós Erika, aki már régebben műveli a kerékpározás mindkét ágát, és a boltosdiban is 14 éve jelen van. Amatőr szinten vannak eredményei mind mountain bike, mind az országúti szakágban. Tagja az egyik legnagyobb amatőr csapatnak - a Papírkutyáknak. A harmadik szereplő, aki a szerszámokkal a kezében hadakozik: Pánczél Csabi. A teljesség igénye nélkül róla csak annyit, hogy amatőr országúti bajnok, abból az időből, amikor még a Paprétet a Kőrókák szervezésében 7-szer kellett megmászni. Ez a három személy lelkes együttese garanciát jelent egy jó kerékpárbolt működéséhez. Szeretnénk mind az országúti, mind a hegyikerékpáros közönséget maradéktalanul kiszolgálni. Tapasztalatainkat felhasználva szakmai tanácsokkal ellátni jövőbeni vevőinket - lehető legnagyobb megelégedésükre. Az általunk forgalmazott kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők a legjobb minőségű termékek.

BikeCare Kerékpárszerviz és Gondoskodás!

BikeCare Kerékpárszerviz és Gondoskodás!

A BikeCare Kerékpárszerviz &Gondoskodás márkanév egy szolgáltatás csomagot takar, amelynek egyes elemeit a saját, és amatőr biciklistársaink igényei alapján alakítottunk ki. A szolgáltatás csomagban megtalálhatod a piacon egyedülálló kerékpár biztosítást és kártyát, házhoz rendelhető mobil szervizt, valamint fix szervizt is. Szolgáltatásaink: Kerékpár átvizsgálás, felkészítés, javítás Használt kerékpár értékesítés Alkatrész és kiegészítők értékesítés Használt alkatrész ?turkáló? BikeGuard kerékpár biztosítás Közlekedési baleset biztosítás Utasbiztosítás Kerékpár biztosítás Kerékpáros felelősségbiztosítás BG kártya Házhoz rendelhető mobil szerviz Túrakísérés

Hungarobike Kerékpárüzlet és Szerviz

Hungarobike Kerékpárüzlet és Szerviz

hungarobike kerékpárüzlet kerékpárbolt szerviz magellan merida shimano kerékpár kerékpárok alkatrész felszerelés ruházat fejvédő szerszám isostar gatorade cateye

K2 Bike Shop

K2 Bike Shop

K2 Bike Shop - minőségi kerékpárokkal, kiegészítőkkel, ruházattal és szervizzel várja a kerekezőket. Kerékpár márkáink: Bianchi, Cube, Kellys, Scott, Winora. Park Tool referencia szervíz minőségi szerszámokkal. The North Face kerékpáros ruházat. Kiegészítők széles választéka - Abus, Kryptonite, Cateye, Spyral, Mavic, Bicycle Line, Ergon, Shimano, Sram, VDO, Park Tool. Állandó akciók, télen sí és snowboard felszerelések árusítása.

Kerékvár- Kerékpárüzlet és szerviz

Kerékvár- Kerékpárüzlet és szerviz

Kerékvár kerékpárüzlet és kerékpárszerviz rövid története a következő: 1992-ben kezdtük a szakmát Berta István barátommal. Ez volt a Berta Bike Óbudán a Bécsi úton. A hely az István gyerekszobája volt. Már elköltözött otthonról, nem volt rá szüksége. A magyarországi kerékpár kereskedelem hőskora volt. Schwinn-Csepellel kezdtük majd jöttek a Boomerek. Forgalmaztuk a finn Helkama márkát. Akkoriban egészen jó áron tudtuk kínálni a kor színvonalának megfelelő felszereltséggel. Javítottuk a zsirárdengó-kat, Susy-kat és ki tudja még milyen márkájú kis ékszerdobozokat. Három évig tartott a töretlen fejlődés. Utána elköltöztünk. Pontosabban összeköltöztünk. Szinte a szomszéd házban megüresedett egy üzlethelyiség. Mintha csak kerékpárboltnak építették volna. Nagy, világos, jó elrendezésű. Napfényes, udvari kijáratos műhely. A csapat változatlan. Obi alapító tag. Szósz 1994 óta van velünk még a Bécsi útról. Tibivel az Első Kerékvárban találkoztunk.

KTM Kerékpárszaküzlet

KTM Kerékpárszaküzlet

ktm bolt bicikli merida kerékpár hauser magellán szervíz alkatrész üzlet Cégünk 1998 óta forgalmaz kerékpárokat, valamint a hozzá tartozó kiegészítő és felszerelési cikkeket. Üzletünk Budapest egyik leghangulatosabb részén, a zöldövezeti Rómaifürdőn található a Szentendrére vezető kerékpárúttól 50m-re. A hazai piacon vezető kerékpár márkák mellett ( Magellán, Merida, Hauser ) elsőként kezdtük el forgalmazni a méltán világhírű KTM kerékpárokat. Kizárólagos forgalmazási jogunk az E.U. csatlakozás után törvényszerűen megszűnt ezekre a biciklikre, de mind a mai napig mi adjuk el a legtöbbet belőlük. Érdemes megemlíteni, hogy ezeknek a márkáknak az összes többi típusa mellett talán a legvonzóbb, legelegánsabb terméke a trekking, illetve a city bike kategória. Természetesen az előbb említett komplett kész kerékpárok forgalmazásán kívül jelentős alkatrész választékkal, (Shimano, Bike+, Ritchey, stb.) kerékpáros kiegészítőkkel( Cetaye, Bike+, stb.) valamint speciális ruházattal is várjuk vásárlóinkat. Szervízünkben egyszerre több álláson is tudjuk fogadni a javításra érkező kerékpárokat, az éppen úton lévőknek soron kívüliséget biztosítva.

Hirdetés
Moab kerékpárbolt

Moab kerékpárbolt

Cégünk 2000 márciusában alakult, és az Egyesült Államok Utah államában lévő Moab helységről lett elnevezve amely páratlan természeti szépségei és egyedi éghajlata miatt a nyugati partvidék egyik legkedveltebb mountain bike-os zarándokhelye lett. Üzletünk a város szívében a Déli pályaudvar mellett a Nagyenyed utca 5 alatt található a XII. kerületben. KTM, és Merida kerékpárokat forgalmazunk, de megrendelésre bármilyen kerékpárt vagy alkatrészt be tudunk szerezni. Szervizünkben vállaljuk kerékpárok teljes generálját, tárcsafékek beállítását, légtelenítését és kisebb javításokat, beállításokat is rövid határidővel. Ezen kívül foglalkozunk még kerékpárok maraton mtb versenyekre való felkészítésével tuningolásával, szükséges eszközök beszerzésével, ezekkel kapcsolatos tanácsadással, de kerékpár túrákhoz, kirándulásokhoz is szívesen nyújtunk segítséget.

ProBike

ProBike

Pro Bike Kerékpár üzlet

Vár kerékpárüzlet

Vár kerékpárüzlet

Honlapunkkal segítséget szeretnénk nyújtani kedves vásárlóinknak, hogy az interneten keresztül is betekintést nyerjenek az üzletünkben fellelhető termékek szűk keresztmetszetéről. Az oldalunkon megtalálható termékek csupán csak egy része az üzletben megtalálható alkatrészeknek, kerékpároknak, kiegészítőknek és ruházatnak, hisz árukészletünk folyamatosan bővül és változik, amit az oldalon található lista nem képes naprakészen követni.

X-GameZ Bikeshop

X-GameZ Bikeshop

bringa, x-gamez, Az X-Gamez Kerékpárszaküzlet és Szervíz a LARES csoport ( Lares FV Kft. ) tagja, mely 2002-ben belföldi magánszemélyek által létrehozott Társaság. Elsődleges feladatunknak tekintjük meglévő vásárlóink megtartását igényeik maximális kielégitésével, de fejlődésünk szempontjából elengedhetetlen ügyfélállományunk folyamatos bővítése. Reményeink és tapasztalataink alapján a megfelelő minőségű termékek kedvező áruk értékesítése, magas színvonalú, udvarias kiszolgálás, valamint kiemelkedő szolgáltatási háttér minden régióban és megcélzott szektorban sikeressé teheti cégünket! Célünk, hogy segítsük ügyfeleinket az adott feladat megoldásában, a legmegfelelőbb kerékpár, illetve alkatrész kiválásztásában. ( ebbe beletertozik az is, hogy nem feltétlenül a legdrágább alkatrész a legoptimálisabb! )

Tuti menü